Grijsje

Muis staat voor de spiegel en vindt zichzelf zo grijs en saai. Ze gaat op zoek naar een nieuwe look. Tot groot plezier van het publiek, valt ze in een verfpot en probeert strepen en bollen. Maar telkens lachen andere dieren haar uit. Tot er een andere muis zegt: “Hé wat heb jij een mooie grijs velletje. Heb je al een naam? Ik wil je Grijsje noemen.”

Reacties uitgeschakeld voor Grijsje

Dat komt er nou van

Beer ontfermt zich over drie eieren. Als er kleine eendjes komen uit piepen, denken ze dat die beer hun mama is. Tot grote hilariteit van het publiek moet Beer nu voor drie kuikentjes zorgen. Hij leert ze zwemmen en eten. Alleen vliegen is moeilijker. Zal dat Beer ook lukken? Indien u wil, kan de klaspop betrokken worden in de voorstelling.

Reacties uitgeschakeld voor Dat komt er nou van

Mol en het babyvogeltje

Molletje neemt een babyvogeltje mee naar huis en zorgt er goed voor. Het wordt zijn beste vriendje en als het vogeltje groot is, bouwt hij er zelfs een huisje voor. Van Opa Mol leert hij hoe fijn het is als je kan vliegen. Maar Molletje heeft geen vleugels, zijn vriendje wel…

Reacties uitgeschakeld voor Mol en het babyvogeltje

Morgen duurt nog lang

De winter is in aantocht en Varken legt een voorraad aan. Beer vindt dat vreemd, er is toch genoeg te eten. Maar als het begint te vriezen en Beer geen eten meer vindt, beseft hij waarom varken zo hard werkte. Zal varken hem helpen? Wat kan Beer in ruil doen?

Reacties uitgeschakeld voor Morgen duurt nog lang

Wat is sterker dan toverkracht ?

Een nijlpaard wordt verliefd op een eenzame prinses. Hij vraagt aan een tovenaar om hem te veranderen in een mens. Toverkracht blijkt niet sterk genoeg om dieren te veranderen in mensen. De tovenaar verandert daarom het nijlpaard in een speelgoedpopje voor de prinses. Hoelang zal hij gelukkig blijven als popje?

Reacties uitgeschakeld voor Wat is sterker dan toverkracht ?

Kom je me helpen?

Papa Muis heeft het druk in de tuin: spitten, rijven, bloemen zaaien, blaadjes harken, aardbeien plukken… Kleine Muis wil iets mooi maken voor Papa Muis. Daarvoor heeft hij bloemen nodig en veertjes en iets uit de keuken. Wat gaat kleine Muis daarmee maken? Grote Muis mag pas kijken als het klaar is.

Reacties uitgeschakeld voor Kom je me helpen?

Einde van de inhoud

Geen pagina's meer om te laden